Monday, 15 October 2012

ohhh budu n ikan singgang.....


Assalamualaikum (w.b.t)

as usual,working...kwn lak tgh layan jiwa cintan die...aku lak lyn games...best ugak men games masak2,makeover..hahahahah...ase lawak pulak!pasni xyah susa2 tgk cooking show kat tb kalo aku nak blajar masak..dlm games dah ade..macam2,bole masak stik,burger tp ikan masak singgang xde...harap maklum!

cite pasal ikan masak singgang ikan tongkol a.k.a ikan aya...pastu ulam sikit..makan ngan budu..serius aku xpandang kiri kanan.. (sorry,aku n makanan memang xdpt nak dipisahkan)adu..tetibe lak mengidam nih.

xlengkap tanpe...........................................................

budu n ulam



 



kirenya ni antara lauk febret aku ar kan...aku suke budu..tiap kali aku balik klantan..mak aku blikan sedozen buat stok kat sini(kl)n memang cpat hbs..yela..bkn aku je mkn budu tu...kwn2 aku yg bukan asal klntan pon join same...tp en.boyfie xsuke..die ckp masin...(ade aku kisah,ko suke aku..ko kne gak telan!!)

ok,ok...tutupla bab ikan tongkol..buat aku lapo je pepagi buta nih....


2 comments:

  1. Replies
    1. aku lagila sedih..ase cm nok make gula daging jah..nak masak xreti...hoho

      Delete